For bedre resultater og trivsel i rengøringsbranchen

      OmniCoaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om OmniCoaching

OmniCoaching er et firma, der arbejder målrettet med de udfordringer, som rengøringsvirksomheder såvel i den offentlige som den private sektor står overfor.

OmniCoaching henvender sig til alle virksomheder i branchen for at tilbyde inspiration til at skabe bedre resultater og trivsel hos deres kunder og deres medarbejdere.

OmniCoaching er startet af Claus Rasmussen. 

I mere end 17 år har jeg være beskæftiget som leder i rengøringsbranchen. I virksomheder som ISS, Forenede Service og  Ballerup Kommune har jeg opbygget mine erfaringer i, hvad der skaber resultater og trivsel.

I stillinger fra driftsleder over regionschef til rengøringschef har jeg arbejdet som leder med områder som kontorrengøring, hospitalsrengøring, hotelrengøring og institutionsrengøring. Jeg har mødt mange mennesker i rengøringsverdenen og lært noget af de fleste.

I mere end 8 år har jeg arbejdet som konsulent.

I virksomheder som Scandinavian Training Design A/S og JobDk A/S har jeg hentet erfaring med lederudvikling, coaching, minimering af fravær, rekruttering, NLP og kommunikation.

Som erfaren konsulent og coach ved jeg, hvor forskellige afdelinger kan være, og hvor forskelligt de skal behandles, når man ønsker at gennemføre forandringer. 

Som person er jeg åben, lyttende og nysgerrig, med en stærk tro på, at medarbejdere, der udvikler sig og trives, skaber de bedste resultater.

 

 

OmniCoaching

Gamlehave Alle 3B

2920 Charlottenlund

Tlf. 28 10 05 40

 

Mail

 

 

Sådan kontakter du OmniCoaching.

Bestil et uforpligtende møde på 28 10 05 40

Oval Callout: Når du gør som du plejer….. Får du også de resultater, du plejer at få!