For bedre resultater og trivsel i rengøringsbranchen

      OmniCoaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foredrag                

 

Ledelse.

Et inspirerende foredrag om, hvad ledelse er, og hvorfor det er så vigtigt, at lederne er ledere med mål og hjerte. I en hverdag, hvor vores medarbejdere kræver mere og mere af deres ledere, er det vigtigt, at lederne er klædt på til denne opgave. I dette foredrag viser jeg, hvilke mekanismer, der er nødvendige at forstå for at opnå de resultater og den trivsel i afdelingen, der er nødvendig for at få succes. 

 

Fravær.

Er størrelsen på jeres fravær en kilde til frustration?

På 1½ time gennemgår jeg, hvad der skal til for at få fraværet ned på et acceptabelt niveau. Det er hårdt arbejde, men det betaler sig. Lavere fravær skaber trivsel, mindre nedslidning og bedre økonomi. Få inspiration til at komme i gang med arbejdet med fraværet.

 

Hvorfor er Coaching hot?

Coaching er et værktøj, der er godt at have i sin værktøjskasse som leder. Her er muligheden for at stifte bekendtskab med coaching, prøve det på egen krop og få et indblik i, hvordan coaching kan hjælp dig. Du er ikke Coach efter dette foredrag, men du kan begynde at anvende nogle af tankerne bag coaching, og det er en god start.

 

Udliciteringens svære kunst.

Jeg har på egen krop prøvet udliciteringer fra begge sider. I dette foredrag fortæller jeg om, hvordan jeg ser vejen til succes med udliciteringen. Der er nogle spørgsmål, der skal besvares inden beslutningen om udlicitering træffes. Hvad er målet? Hvordan vil vi sikre, at vi opnår målet? Hvad med kommunikationen? Hvad med medarbejderne? Det er muligt at få succes med udliciteringen, men det kræver nogle klare mål og en god proces.

Foredragene her på siden er foredrag, som har været brugt som inspiration på ledermøder og seminarer mm. Hvis du er ved at planlægge et sådan og ikke kan finde et emne her på siden der passer dit tema, så kontakt mig og lad os se om vi kan inspirere hinanden.

 

Rekruttering.

Dygtige og pålidelige medarbejdere er nøglen til succes også i rengøringsbranchen. Tit er vi under pres. Jeg mangler en medarbejder til en aftenplads og Jørgen kom lige forbi. Er Jørgen mon den rette? I dette foredrag fokuserer jeg på håndværket, der ligger i en god rekruttering og samtidig fortæller jeg nogle anekdoter fra mine egne oplevelser med rekruttering.

OmniCoaching

Gamlehave Alle 3B

2920 Charlottenlund

Tlf. 28 10 05 40

 

Mail

 

 

Sådan kontakter du OmniCoaching.

Oval Callout: Når du gør som du plejer….. 
Får du også de resultater, du plejer at få!

 

Horisontal og vertikal ledelse.

Når jeg som leder i en konkret situation og på et splitsekund skal træffe beslutningen mellem at udvikle medarbejderen og dermed virksomheden eller skabe trivsel hos medarbejderen, så er valget ikke altid let. I dette foredrag gennemgår jeg begreberne og de forskellige konsekvenser af at vælge det udvikling eller trivsel, og i en dialog taler vi om, hvordan I skaber den rette balance i Jeres valg.